Tag Archives: Ilux Id

Lirik Lagu Ilux ID – Mandek Berjuang

Ilingo sopo sing ngapus eluhmu Sing ono pas kowe butuh Ilingo sopo sing mikir esemu Seng mesti jogo atimu Aku iki mesti mikirno kowe Tapi kowe ora mikir aku Aku tak mandek berjuang Timbang berjuang dewean Kadung sayang malah engkau tinggalkan Aku tak mandek berjuang Timbang berjuang dewean Noto ati lan kowe tak iklaskan Ilingo… Read More »

Lirik Lagu ILUX ID – LUNGO ADOH

Cubo rungokno suworo angin bengi iki Opo kowe ora kelingan aku Sing wes tau ning atimu Sing tau nggawe we ngguyu Saiki wes dadi masa lalu Reff: Aku pengen sambat sambat karo sopo Sing tak sayang saiki wes lungo adoh Aku pengen cerito cerito yo ning sopo Sing tak sayang wes gandeng wong liyo Cubo… Read More »

Lirik Lagu ILUX ID – NGANGEN

Nong sepine angin wengi Isun rasakno kangen iki Kangen hang keliwat jeru Nong awak riko Nong awak riko Nong sepine angin dalu Nggarai sun sing biso turu Suwi sing tau ketemu Suwi sing tau ketemu Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen… Read More »

Lirik Lagu ILUX ID – KAMU ADA

Air mataku menjadi saksi Kepedihan hati tanpa dirimu Andai kau masih ada disini Takkan ku biarkan engkau menangis Hanya bisa mendoakan Tempat terbaik untukmu Reff: Walau mata tak melihat Tak tau engkau dimana Selalu hati berkata Kamu ada Tangan ini tak kau genggam Tubuh ini tak kau dekap Selalu hati berkata Kamu ada Air mataku… Read More »

Lirik Lagu ILUX ID – KECEWA

Ku tak sanggup tuk berpura-pura Bahagia melihat kau dengannya Sunnguh hatiku sangat kecewa Menerima kenyataan yang ada Hingga saat ini Aku tersakiti Begitu perih Menyayat hati Reff: Aku juga ingin bahagia Walaupun tanpa dengan dia Izinkan ku untuk bicara Hatiku terluka Aku juga ingin tertawa Melihat kau bersama dia Namun aku tak bisa Hatiku kecewa… Read More »

Lirik Lagu ILUX ID – ISTIGHFAR

Malam ini terbujur sendiri Menunggu malaikatmu Datang menjemputku Tubuhku terbujur kaku Mulut tak sanggup bicara Dalam diam ku menangisi segala dosa Ya allah ampunilah aku Reff: Astagfirullah astagfirullah Astagfirullah astagfirullah Ampunilah segala dosaku Di sisa waktuku Reff: Astagfirullah astagfirullah Astagfirullah astagfirullah Ampunilah segala dosaku Di sisa waktuku Astagfirullah (astagfirullah..) Astagfirullah (astagfirullah..) Astagfirullah (hooo..) Astagfirullah..(hooo..) Ampunilah… Read More »

Lirik Lagu ILUX ID – PAMIT KERJO

Dek aku njalok sepuro Ninggal kowe ora kondo kondo Ikhlasno lungoku Hapus banyu motomu Dungakno lakonku ono kene Reff: Aku pamit kerjo ora ono Niat ninggal lungo Tapi iki kabeh mergo Kahananku ora ono Bakal tak buktikne setiaku Tulus lan tak jogo Sing tak jalok kowe ora usah Mikir neko neko Sabaro aku bakalan muleh… Read More »

Lirik Lagu Ilux ID – Korban Foto Editan

Aduh dek aku kapusan Kapusan foto editan Neng foto ayu tenan Bareng ketemu kok ra karuan Edan tenan Tak sawang sawang fotomu neng fesbokku Wajahmu ayu koyok artis senenganku Rasane atiku kepingin ketemu Ketemu karo awakmu Tak inbok inbok tak tunggu balesanmu Akhire aku karo kowe ketemu Bareng ketemu aku kok kudu mlayu Mergo bedo… Read More »

Lirik Lagu Ilux Id – Matur Suwun

Dik, tenangno atimu.. Kabeh iki mung kanggo sliramu Merantau ke kota Tuk menghalalkanmu Mugi gusti pengeran ngijabahi Mergawe adoh omah… Ben ndang cepet kanggo jaluk kowe Sing tak karep siji Biso njogo ati Ugo di paringi lancar rejeki Gek ndang cepet bali… Kesuwen marang janjimu Wis gelem nompo atiku Setia lan ora nuntut Nerimo opo… Read More »