Tag Archives: Ilham Dewantara

Lirik Lagu Ilham Dewantara – Tresno Sunyi

Nalikane aku ketemu awakmu Kowe lewat neng ngarepku Karo kancanmu Roso seneng neng atiku Nyawang ayune sliramu Nganti kegowo ngimpi ning turuku Sepine saben wengi ngancani awakku Mikirke kowe, sing pingin tak nduweni Iso ku gur meneng mendem Nyimpen roso neng atiku Karo dedongo, kowe dadi jodoku Reff: Tresno iki mung tak pendhem neng ati… Read More »