Tag Archives: Ikko

Lirik Lagu Ikko – KAMANA

Kamana.. dimana.. Panutan taya wartosna Kamana.. dimana.. Abdi milari salira Dianti-anti salami-lami Waktos….. nu teu pasti Kamana.. dimana.. Dimana atuh ayeuna Kamana.. dimana.. Abdi neupangan salira Kembangna ati Panutan pasti Enggal…. mulih deui Kamana panutan abdi Ieu abdi nganti-nganti Lamunan siang jeung weungi Salira tos mulang deui Dimana panutan rasa Anu teu aya wartosna Abdi… Read More »

Lirik Lagu Ikko – KABAYA BEUREUM

Kabaya beureum Nujadi tilam kasono Tawis deudeuh timaneh na Potret anjeun Nujadi panglibur kalbu Kameumeut hate Kabaya beureum Ngarendeng jeung potret anjeun Dieuteup teu kicep kiceup Kembang asih Nujadi kembang kapeurih Batin nalangsa Haduh kang mas Aduh aduh kang mas Cinta urang nusakitu layeut pisan Ahirna bet pepegatan Haduh kang mas Aduh aduh kang mas… Read More »

Lirik Lagu Ikko – Ratu Oke

Namaku si ratu oke Umurku 22 Lahir di kota paris van java Profesi aku banyak (ya peragawati, ya foto model Ya sekertaris dan lain sebagainya Dan lain sebagainya) Namaku si ratu oke Umurku 22 Papaku jawa mamaku cina Yang naksir aku banyak (ya diplomat, politikus, konglomerat Pokoknya banyak deh) (ee gara-gara kulit..aku pernah jadi Model… Read More »