Tag Archives: Ike Vanesa

Lirik Lagu IKE VANESA – CINTAMU KOYO ENTUT

Cintamu koyok entut Ditenani malah mrocut Aku kadung kebacut Jebul kuwe koyok entut Suaramu koyok gluduk Janjimu pancen….. yahud Aku kadung kepencut Jebul ngruwel koyok entut Titenono yen ketemu neng dalan Tak krues-krues tenan Tak srekel tak jeb nggo bancakan Aku mbok gawe dolanan Titenono yen ketemu neng dalan Tak krues-krues tenan Tak srekel tak… Read More »