Tag Archives: Iin Arieska

Lirik Lagu Iin Arieska – Jare Sopo

Jarene sopo aku gak muleh muleh (jaene sopo) Aku gak eling kowe Jarene sopo aku lali karo kowe (jaene sopo) Aku ninggalke kowe Jarene sopo dadine ngene (jaene sopo) Aku ditinggal muleh Aku tresno karo sliramu Sliramu tresno yo karo aku Tak turuti opo karepmu Karepmu opo yo tak turuti Kanggo sopo yo mung kanggo… Read More »