Tag Archives: Hery Receh

Lirik Lagu Hery Receh – Allahummarhamna Bil Quran

Allahummarhamna bil quran Waj’alhulanna imaaman wa nuuran Wa huda wa rohmah Allahummana dzakkirna minhu maa nasiina Wa’allimna minhu maa jahilna Warzuqna tilaawatahu Aana al laili wa athro fannahaar Waj’alhulanna hujjatan Ya rabbal ‘alamin Allahummarhamna bil quran Waj’alhulanna imaaman wa nuuran Wa huda wa rohmah Allahummana dzakkirna Minhu maa nasiina Wa’allimna minhu maa jahilna Warzuqna tilaawatahu… Read More »

Lirik Lagu Hery Receh – Garise Pisah

Aku wes pasrah karo kahanan Piye karepmu bakal tak turuti Senadjan perih kudu kuat Tak lakoni Cobo rungokno jerit ing ati Mergo janjimu seng mbok khianati Kudu tak trimo senadjan loro Ono ning dodo Reff: Opo pancen wes takdire Kudu pisah karo kowe Yen garise kudu tak ikhlasne Mugo wae enggal entuk gantine Aku wes… Read More »

Lirik Lagu Hery Receh – Tresno Bedo Agama

Sayang… jujur nganti selawase Amung sliramu utuh sing ning njero ati Ra bakal iso keganti Aku ra peduli karo pepalang ning dalan Amergo tresnomu tresnoku bedo agama Sayang… cinta adalah anugerah Dari yang kuasa.. wlaupun kita terlahir Dengan beda keyakinan Tapi aku tetap cinta aku tetap sayang Walau berbeda agama aku tetap cinta Masio bedo… Read More »

Lirik Lagu Hery Receh – Maafkanlah

Tulung ngerteni Sopo sing ngancani Naliko kowe pas kegowo sepi Aku ra nyongko Yen akhire gawe loro Aku gawe cidro Gawe loro sing ono njero dodo Coba pahami perasaan ini Ku harap kau mengerti Betapa berharga kau di dalam hati Maafkanlah semua kekuranganku Semua kesalahanku buat hatimu layu Tak belani korban jiwo rogo Ngorbanke ati… Read More »

Lirik Lagu HERY RECEH – KELARAN

Sampai hatimu Kowe lungo ninggal aku Ninggalke tresno Sing suwe tak jogo Kanggo awakmu Loro ning njero ati Kowe sing nggawe Nganti kelaran Ra ono tambane Nganti saiki Iseh durung mari Reff : Tulung ngerteni setitik wae Karo aku sing merjuangke Isuk, awan, wengi Yo mung kanggo kowe Tegane atimu ninggalke aku Pas sayang-sayange ning… Read More »