Tag Archives: Heksa Shinta

Lirik Lagu HEKSA SHINTA – MEDOT ROSO

Apuwo riko mentolo Ninggal isun tanpo suworo Apuwo riko menyang Padahal isun nyang riko seru sayang Bengen dawuh paran saiki riko buang Mergo kahanan munting sing karuan Reff: Sun demen temenanan Sayang riko sing karuan Paran baen sun lakoni Tapi apuwo riko larani Saben jangkah enget riko Isun sing tau suloyo Apuwo sing nduwe ati… Read More »