Tag Archives: Hapy Asmara

Lirik Lagu Hapy Asmara – Sewates Kerjo

Kuat-kuatne atimu Nompo pacobaning gusti Kudu tabahne atimu Senajan abot dilakoni Sabar-sabarne sliramu Ngempet kangen jroning dodo Lungaku iki Amung sewates kerjo Abot sanggane Sing tak roso iki Nganti kapan Koyo ngene kahanane Di rewangi Kerjo rino klawan wengi Ninggalne anak lan bojone Lungaku iki Amung sewates kerjo Kuat-kuatne atimu Nompo pacobaning gusti Kudu tabahne‚Ķ Read More »