Tag Archives: Gafarock

Lirik Lagu GAFAROCK – YEN ONO LIANE

Wis tak rasakno suwe Tresno hambar rasane Ono sing ilang, ra koyo awale Aku ngeroso kowe bedo Saben ngomong keroso dusto Opo sing pok tutup-tutupi ning mburi? Uwis tak cobo tetep percoyo Marang kowe Ora mikir elek’e Tapi tambah mrene tambah Kroso ra beres Ono wing liyo ning atimu ‘najan ora jujur marang aku Tapi… Read More »