Tag Archives: Dimas Tedjo

Lirik Lagu Dimas Tedjo – PENGEN NYANDING

Sejak pertama ku berjumpa denganmu Gemeter atiku yen nyawang netramu Duh wong ayu opo sliramu ora kroso Solah bawamu tak gatekke saben dino Hari-hariku kudu menanggung rindu Awan wengi rasane pengen ketemu Duh wong ayu ojo mung teko ning impenku Pengen aku nyawiji karo uripmu Koyo ngene rasane nandang asmoro Pengen nyanding anane ra ono… Read More »

Lirik Lagu Dimas Tedjo – PENGEN NYANDING

Sejak pertama ku berjumpa denganmu Gemeter atiku yen nyawang netramu Duh wong ayu opo sliramu ora kroso Solah bawamu tak gatekke saben dino Hari-hariku kudu menanggung rindu Awan wengi rasane pengen ketemu Duh wong ayu ojo mung teko ning impenku Pengen aku nyawiji karo uripmu Koyo ngene rasane nandang asmoro Pengen nyanding anane ra ono… Read More »

Lirik Lagu Dimas Tedjo – Tak Tunggu Balimu

Nangiso sedino ping pitu Yen kuwi keputusanmu.. Aku ora bakal nggandholi Lungamu ninggalke aku.. Aku wis lilo yen sliramu lungo Senajan dodo ngempet ing loro.. Aku ra kuwoso, menging sliramu Sing tak jaluk jujur atimu.. Mugo sliramu ra cidro Senajan adoh ing kono.. Sliramu tansah gumantil Ono ing mripat lan dodo Budhalo.. Tak tunggu.. balimu…… Read More »

Lirik Lagu Dimas Tedjo – NASIBKU

Opo atimu digawe soko watu Opo batinmu ketutupan gunung sewu Biyen kowe kondo, mung Aku sing mbok tresno Nora bakal ono tresnane wong liyo Remuk atiku ajuring uripku Tak gowo nganti pungkasing umurku Loro aku loro, gelo atiku gelo Nyatane saiki dadine cidro Mesem ngguyu jroning uripmu Udan eluh ning pipiku Seneng bungah njero atimu… Read More »