Lirik Lagu Yuliana Zn – DAMAR KANGINAN

By | Januari 18, 2023

Yuliana Zn - DAMAR KANGINAN

Matane kaya damar kanginan,
Lambene kaya kepundung abang..
Kuwayang ning senenge,
Kuwayang ning bungane
Lamun sun sing dadi jodone..

Kelingan ning manis meseme,
Kelingan manis gemuyune..
Bengi bli bisa turu,
Pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..

Bisikan ning ati, sun gelem dadi siji
Mung sayang arep ngomong bli wani..

Bisikan ning ati, sun gelem dadi siji
Mung sayang arep ngomong bli wani..

Bengi bli bisa turu,
Pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..

Bengi bli bisa turu,
Pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..

Kelingan ning manis meseme,
Kelingan manis gemuyune..
Bengi bli bisa turu,
Pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..

Bisikan ning ati, sun gelem dadi siji
Mung sayang arep ngomong bli wani..

Bisikan ning ati, sun gelem dadi siji
Mung sayang arep ngomong bli wani..

Bengi bli bisa turu,
Pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..

Bengi bli bisa turu,
Pikiran sun keganggu
Pancen pemuda gawe ati rindu..

Matane kaya damar kanginan,
Lambene kaya kepundung abang..
Kuwayang yen senenge,
Kuwayang yen bungane
Lamun sun sing dadi jodone..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Yuliana ZN – Damar Kanginan

Temukan Mp3 Yuliana Zn – DAMAR KANGINAN