Lirik Lagu YOYO SUWARYO – NGIMPI

By | April 9, 2022
YOYO SUWARYO - NGIMPI

Lagi enak, enake wong turu lali
Njenggelek, nglilir kelingan ning ngimpi

Bawa rasa, kekasih ati mareki
Pesam pesem,
Marek ngrangkul ngambungi pipi
Ngomong bisik- bisik
Mata larak lirik
Tangan kutak kutik
Tandane tertarik

Lagi enak, enake wong turu lali
Njenggelek, nglilir kelingan ning ngimpi

Waktu kita mbisiki
Deweke manggut setuju
Apa sing bakal terjadi
Kula dewek bli weruh

Waktune kitae ngajak
Deweke gelem bli nolak
Pasrah jiwa lan raga
Arep di apa kena
Wong ayu, kakang sayank
Nok ayu, kakang rindu
Barang di grayang_grayang
Idih kok kengulu

Lagi enak, enake wong turu lali
Njenggelek, nglilir kelingan ning ngimpi

Bawa rasa, kekasih ati mareki
Pesam pesem,
Marek ngrangkul ngambungi pipi
Ngomong bisik- bisik
Mata larak lirik
Tangan kutak kutik
Tandane tertarik

Lagi enak, enake wong turu lali
Njenggelek, nglilir kelingan ning ngimpi

Lirik Lagu Yang Terkait:
Yoyo Suwaryo – Ngimpi

Temukan Mp3 YOYO SUWARYO – NGIMPI