Lirik Lagu Yayan Jatnika – ANGGUR HIDEUNG

By | April 16, 2022
Yayan Jatnika - ANGGUR HIDEUNG

Ukur anjeun nu di dagoan harita
Ukur anjeun nu di picinta harita
Suganteh arek satia
Hanas tigin mikacinta
Saeutik kuring teu nyangka
Anjeun tega sulaya..

Anggur hideung panglumpatan harita
Anggur hideung nu mepende harita
Teu malire kana nyawa
Raga ku kuring di siksa
Dina geulas inuman..
Ka gambar diri anjeun
Jongjon miheman

Anggur hideung panglumpatan harita
Asa tungkeb bumi alam harita

Leungit rasa kanyeri
Ku anggur hideung, saliwat
Poho kana kuciwa
Ku anggur hideung, saliwat

Poho dulur poho baraya
Poho kadiri sorangan
Pangaruhna si anggur hideung
Kana pikir.., matak balueung

Anggur hideung panglumpatan harita
Anggur hideung nu mepende harita
Teu malire kana nyawa
Raga ku kuring di siksa
Dina geulas inuman..
Ka gambar diri anjeun
Jongjon miheman

Anggur hideung panglumpatan harita
Asa tungkeb bumi alam harita

Leungit rasa kanyeri
Ku anggur hideung, saliwat
Poho kana kuciwa
Ku anggur hideung, saliwat

Poho dulur poho baraya
Poho kadiri sorangan
Pangaruhna si anggur hideung
Kana pikir.., matak balueung

Lirik Lagu Yang Terkait:
Yayan Jatnika – Anggur Hideung

Temukan Mp3 Yayan Jatnika – ANGGUR HIDEUNG