Lirik Lagu Xaluna – Remuk

By | January 22, 2022
Xaluna - Remuk

Semene suwene mlaku bareng
Kowe susah seneng dadi dalane

Pengen dadi siji bareng tekan mati
Jebul sumpahmu adoh bukti

Kowe ngilang… gawe tatu
Janji ilang kegowo miline banyu
Tekan entek sabarku…

Sayang..bubar kabeh
Cerito sing tok gawe loro
Neng mburi ku koe tegel gandeng wong lio
Gawe remuk atiku

Saiki..koe teko ngomong nyesel
Pengen mbaleni..niat ati
Siji sing nggenah tok larani
Tresno tak tutup mati

5th suwene mlaku bareng koe susah
Seneng tangan tetep nggandeng kenceng
Ora ono liane janjimu ra ngecewakke
Jebul koe ngiris atiku kenyataane

Ono wong lio aku tok gawe loro
Ntek sabarku..abot pareng ngapuro
Yo wes sayang cukup tekan semene
Tulung lalekno aku..buang kbeh kenangane

Koe ngilang…gawe tatu
Janji ilang kegowo miline banyu
Tekan ntek sabarku….

Sayang..bubar kabeh cerito sing
Mbok gawe loro..neng mburi ku
Koe tegel nggandeng wong lio
Gawe remuk atiku….

Aku ngapusi..tak akoni aku sempet
Mbagi ati..kang mas aku janji
Loro atimu aku saguh nambani

Mas ojo lungo..aku raiso
Nglanjutke laku tanpo koe
Neng njero ati iki
Among koe ora ono liane

Sayang..bubar kbeh cerito
Seng mbok gawe loro
Neng mburi ku koe tegel
Nggandeng wong lio
Gawe remuk atiku…

Saiki…koe teko ngomong
Nyesel pengen mbaleni..
Niat ati siji seng nggenah tok larani
Tresno tak tutup mati

Lirik Lagu Yang Terkait:
XALUNA – REMUK

Temukan Mp3 Xaluna – Remuk