Lirik Lagu Wf Azizah – TANGISE LANGIT

By | February 27, 2022
Wf Azizah - TANGISE LANGIT

Nono maning hang biso
Ngusapi eluh isun iki
Nono maning hang biso~
Nadahi derese banyu moto iki

Mergo wes keseron
Riko ngelik – ngelik gudo ati nisun
Mergo wes kebacut
Ati iki wes sing nompo tekane awak riko

Mung siji hang sun jalok
Ojo riko marek maning
Mergo ati wes sing biso
Ngelungaken sepuro

Sabar sabare ati
Mesti ono watese
Ojo di kiro meneng
Biso riko gawe areng

Nono maning hang biso
Ngusapi eluh isun iki
Nono maning hang biso
Nadahi derese banyu moto iki

Mergo wes keseron
Riko ngelik – ngelik gudo ati nisun
Mergo wes kebacut
Ati iki wes sing nompo tekane awak riko

Mung siji hang sun jalok
Ojo riko marek maning
Mergo ati wes sing biso
Ngelungaken sepuro

Sabar sabare ati
Mesti ono watese
Ojo di kiro meneng
Biso riko gawe areng

Mung siji hang sun jalok
Ojo riko marek maning
Mergo ati wes sing biso
Ngelungaken sepuro

Sabar sabare ati
Mesti ono watese
Ojo di kiro meneng
Biso riko gawe areng

Mung siji hang sun jalok
Ojo riko marek maning
Mergo ati wes sing biso
Ngelungaken sepuro

Sabar sabare ati
Mesti ono watese
Ojo di kiro meneng
Biso riko gawe areng

Lirik Lagu Yang Terkait:
WF Azizah – TANGISE LANGIT

Temukan Mp3 Wf Azizah – TANGISE LANGIT