Lirik Lagu Wawan Sudjono – Ojo Sambat

By | August 14, 2021
Wawan Sudjono - Ojo Sambat

Ojo sambat tetap semangat
Biar hidup tak terasa berat
Abot enteng kudu dilakoni
Anggone golek rejeki

Urip kuwi sawang sinawang
Sejatine ora koyo seng mbok sawang
Akeh sitik wes ono takeran
Ojo wedi yen ora keduman

Jo di iri rejekine wong liyo
Lakon menungso kuwi bedo bedo
Sing semangat anggone kerjo
Penting berkah kanggo nyukupi keluargo

Reff:
Ojo sambat tetap semangat
Biar hidup tak terasa berat
Abot enteng kudu dilakoni
Anggone golek rejeki

Sing akeh anggone bersyukur
Rejeki wes ono sing ngatur
Usaha lan doa ojo lali
Gusti bakal maringi

Jo di iri rejekine wong liyo
Lakon menungso kuwi bedo bedo
Sing semangat anggone kerjo
Penting berkah kanggo nyukupi keluargo

Reff:
Ojo sambat tetap semangat
Biar hidup tak terasa berat
Abot enteng kudu dilakoni
Anggone golek rejeki

Sing akeh anggone bersyukur
Rejeki wes ono sing ngatur
Usaha lan doa ojo lali
Gusti bakal maringi

Usaha lan doa ojo lali
Gusti bakal maringi

Lirik Lagu Yang Terkait:
Ojo Sambat – Wawan Sudjono DJ KENTRUNG

Temukan Mp3 Wawan Sudjono – Ojo Sambat