Lirik Lagu WAFI SINGSING – DILIT WAE DADI AKU

By | July 23, 2021
WAFI SINGSING - DILIT WAE DADI AKU

Wes tau dadi (wes tau dadi..)
Sing nomer siji
Bungahe ati (bungahe ati..)
Raiso tak apusi
Jelas kowe lungo aku
Aku mung nduwe roso tresno

Reff:
Cobo dilit wae kowe dadi aku
Piye rasane ati iki kelangan sliramu
Sak pungkurmu aku dewe loro rasane

Pancen kudu pisah aku kudu pasrah
Lilakke kowe aku pancen uwis kalah
Kowe dadi konco tresno jaman semono

Wes tau dadi (wes tau dadi..)
Sing nomer siji
Bungahe ati (bungahe ati..)
Raiso tak apusi
Jelas kowe lungo aku
Aku mung nduwe roso tresno

Reff:
Cobo dilit wae kowe dadi aku
Piye rasane ati iki kelangan sliramu
Sak pungkurmu aku dewe loro rasane

Pancen kudu pisah aku kudu pasrah
Lilakke kowe aku pancen uwis kalah
Kowe dadi konco tresno jaman semono..

Lirik Lagu Yang Terkait:
WAFI SINGSING – DILIT WAE DADI AKU

Temukan Mp3 WAFI SINGSING – DILIT WAE DADI AKU