Lirik Lagu Vita Alvia – Kentang Siwur (Utang Nyaur)

By | August 11, 2021
Vita Alvia - Kentang Siwur (Utang Nyaur)

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo suwi suwi
Mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra ditagih ning akhirat
Karo malaikat

Jaman saiki akeh wong polah polah
Tampilane elegan tapi akeh tanggungan
Jaman saiki akeh wong macak lali
Yen nembung utang sregep
Wayahe nyaure seret

Yen di tageh nesu
Kadang malah nyatru
Yen di tageh mlayu
Kadang malah nylatu nylatu

Reff:
Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo suwi suwi
Mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra ditagih ning akhirat
Karo malaikat

Kentang siwur
Kentang siwur

Jaman saiki akeh wong polah polah
Tampilane elegan tapi akeh tanggungan
Jaman saiki akeh wong macak lali
Yen nembung utang sregep
Wayahe nyaure seret

Yen di tageh nesu
Kadang malah nyatru
Yen di tageh mlayu
Kadang malah nylatu nylatu

Reff:
Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo suwi suwi
Mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra ditagih ning akhirat

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo suwi suwi
Mengko macak lali

Kentang siwur
Yen duwe utang ndang nyaur
Ojo lambat lambat
Ben ra ditagih ning akhirat
Karo malaikat

Kentang siwur
Kentang siwur..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Vita Alvia – Kentang Siwur Utang Nyaur DJ Ji Walang Kaji Remix Slow Version

Temukan Mp3 Vita Alvia – Kentang Siwur (Utang Nyaur)