Lirik Lagu VIA VALLEN – WONG EDAN KUI BEBAS

By | December 28, 2019
Lirik Lagu VIA VALLEN - WONG EDAN KUI BEBAS

Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Eling eling kabeh kui konco
Urip pisan ojo gawe loro

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas 3x

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas 3x

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat di nggo mapan turu

Ora usah pikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Eling eling kabeh kui konco
Urip pisan ojo gawe loro

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas 3x

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas 3x

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat di nggo mapan turu

Lirik Lagu Yang Terkait:
Via Vallen – Wong Edan Kui Bebas

Temukan Mp3 VIA VALLEN – WONG EDAN KUI BEBAS