Lirik Lagu Via Vallen – Ngenteni Ati

By | January 10, 2020
Lirik Lagu Via Vallen - Ngenteni Ati

Semilire Angin…
Sing Dadi Saksi…
Anggonku Ngenteni…
Ati sing Tak Kangeni…

Rendeng Nganti Ketigo
Suwe Sing Tak Rasakno
Opo..Ora Rumongso
Sliramu Sing Ning Kono….

Batin Perih Sing Tak Roso
Soyo Nambahi Nyikso
Nangung Suwene Kangen
Suwe Olehku Mendhem…

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih..Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo…ooo..

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih..Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe..,Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo…ooo..

Sing Tak Jaluk Mugo Biso
Mlaku Bareng Keloronan
Nglakoni U..rip Nang Ndonyo
Indahe Kebak Katresnan

Mugo Kowe Ndang Ilingo
Bali Mulih Nyambung Tresno
Sing Wis Suwe..,Mbok Tinggalno
Adoh Jarak..Pisah Rogo…ooo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
NGENTENI ATI – VIA VALLEN, Via Vallen – Ngenteni Ati

Temukan Mp3 Via Vallen – Ngenteni Ati