Lirik Lagu Via Vallen – KOWE TRESNAKU

By | Juni 23, 2022

Via Vallen - KOWE TRESNAKU

Senenge atiku iki
Memadu cinta karo kowe
Dunia sing ombo iki
Koyo-koyo milik berdua

Cintaku siji mung karo kowe
Begitu dalam cintaku padamu…uu…

Bahagia awakku iki
Menyayangi dirimu s’lalu
Sayangku tulus mung karo kowe
Aku sangat mencintai dirimu…uu…

Sayang kowe tresnoku
Kowe cintaku… kowe hidupku…
Siji sing tak pingini
Ojo ninggal aku… aku cintamu…

Siji awakmu… sing tak tresnani
Cinta sehidup semati karo aku…uu…

Sayang aku wedi kelangan kowe
Aku mung pengen nyandhing dirimu
Sayang aku tresno among nang awakmu
Siji sing tak jaluk ojo ninggal aku…

Sayang kowe tresnoku
Kowe cintaku… kowe hidupku…
Siji sing tak pingini
Ojo ninggal aku… aku cintamu…

Sayang kowe tresnoku
Kowe cintaku… kowe hidupku…
Siji sing tak pingini
Ojo ninggal aku… aku cintamu…

Siji awakmu… sing tak tresnani
Cinta sehidup semati karo aku…uu…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Via Vallen – Kowe Tresnaku

Temukan Mp3 Via Vallen – KOWE TRESNAKU