Lirik Lagu Via Vallen – Kimcil Kepolen

By | December 14, 2019
Lirik Lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra’ NINJA ra’ oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki
Opo aku salah
Nek aku tresno kowe
Kok pendak dino atimu enenge gelisah
Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno
Enenge gur bondho
Kalah rupo menang rupo aku ora popo

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra’ NINJA
Ra’ oleh dicinta
Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno
Kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku
Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
Jaremu nek ra FU kowe ora I LOVE YOH
Jaremu nek ra NINJA kowe ora cinta
Nanging piye meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu Nuruti ibumu
Jare nek ra’ NINJA ra’ oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yo nek kowe ra iso trimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondho kuwi ciri khase
Pancen kowe konco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kuwi pancen kowe
Aku wis ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso iso nek kowe ora iso
Atiku wis ra kuat rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra’ ninja
Ra’ oleh dicinta
Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno
Kalah karo bondo
Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra’ ninja ra’ oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Via Vallen – Kimcil Kepolen

Temukan Mp3 Via Vallen – Kimcil Kepolen