Lirik Lagu Via Vallen – Gelem Tak Rabi

By | August 12, 2021
Via Vallen - Gelem Tak Rabi

Saiki manteb tenan cintaku karo kowe
Wes ora podo karo wingenane
Aku ra milah mileh karo wong lanang liyo
Yo mung kowe nek gelem tak jak tunangan

Sing tak jaluk gelemo kowe tak rabi
Mas kawine njaluk opo kari muni
Rencana bulan madu ning luar negeri
Syarate siji pokok kowe gelem tak rabi

Opo yo kowe tego nggawe atiku loro
Nolak cintaku iki aku dadi nelongso
Ora usah percoyo omongane wong liyo
Sing ndadekne cintaku bakal ora mbok trimo

Wong tuamu wong tuaku wis setuju
Kari tukar cicin karo neng penghulu
Perkoro ragat aku kabeh sing ngangkat
Tak cepaki sak milyar kowe kok malah minggat

Tibake kowe tego ninggal aku ning ndeso
Malah katut wong liyo aku keronto ronto
Ku tak peduli lagi pergi jangan kembali
Tak golek pacar lagi nggo nambani ati iki

Opo yo kowe tego nggawe atiku loro
Nolak cintaku iki aku dadi nelongso
Ora usah percoyo omongane wong liyo
Sing ndadekno cintaku bakal ora mbok trimo

Lirik Lagu Yang Terkait:
Via Vallen – Gelem Tak Rabi

Temukan Mp3 Via Vallen – Gelem Tak Rabi