Lirik Lagu Via Vallen – Bidadari Kesleo

By | December 26, 2019
Lirik Lagu Via Vallen - Bidadari Kesleo

Untumu ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang ojo kuwatir
Sing penting lurus mlakumu
Ganteng atimu ganteng sifatmu

Sing tenang, tenang
Ora usah digawe bentuk sing anyar
Luweh apik yen kowe koyo mbiyene
Original untu jo
Dipentang pentang pentang
Wong tresno kui
Ora mergo rupo pangkat bondo ndunyo
Kabeh mau mergo ati makluk teko
Wes ra sah kuwatir
Ora perlu kowe sumelang

Untumu ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto~

Sing tenang, tenang
Ora usah digawe bentuk sing anyar
Luweh apik yen kowe koyo mbiyene
Original untu jo
Dipentang pentang pentang
Wong tresno kui
Ora mergo rupo pangkat bondo ndunyo
Kabeh mau mergo ati makluk teko
Wes ra sah kuwatir
Ora perlu kowe sumelang

Untumu ono kawate
Ono lombok-e, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Bidadari keseleo, mekso-mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo
Sungai bengawan solo, solo

Bidadari kesleo, ngempet-ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung
Arep pengen mlekoto, koto

Lirik Lagu Yang Terkait:
Jihan Audy Feat Paijo Londo – Bidadari Kesleo, VIA VALLEN – BIDADARI KESLEO Vyanisty

Temukan Mp3 Via Vallen – Bidadari Kesleo