Lirik Lagu Utami Df Ft Sodiq – TELAT 7 MINGGU

By | March 9, 2022
Utami Df Ft Sodiq - TELAT 7 MINGGU

P: mas tak jaluk tanggung jawabmu
Saiki aku wes telat pitung minggu
Jalaran kowe, lan aku amung turu…
Ojo sampek aku mbok tinggal mla’yu

L: dek ojo kuwatir
Aku wong lanang
Ora bakal mungkir
Wineh tresno…seng tak tandur…
Bakal tak rumati….
Bakal tak belani….
Masio wong tuamu ora ngres’tui…

P: aku ra pengen yen nglahiraken
Ra ono bapake…

L: ojo kuwatir cah..ayu
Aku pasti disampingmu…

P: yen wong tuwoku
Ora maringke,terus kepiye..

L: yen wong tuwamu ra…setuju
Kowe tak gowo mlayu…

P: mas..tak jaluk tanggung jawabmu…
Saiki a’ku wes telat pitung minggu…
Jalaran kowe, lan aku..amung turu…
Ojo sampek, aku mbok tinggal mlayu…

L: dek… ojo kuwatir
Aku wong la..nang….
Ora bakal, mungkir
Wineh tresno…seng tak tandur…
Bakal tak rumati…
Bakal tak be’lani…
Masio wong tuwamu ora ngres’tui…

P: aku ra pengen yen nglahiraken
Ra ono bapake…

L: ojo kuwatir cah..ayu
Aku pasti disampingmu…

P: yen wong tuwoku
Ora maringke, terus kepiye..

L: yen wong tuwamu ra…setuju
Kowe tak gowo mlayu…

P: aku ra pengen yen nglahiraken
Ra ono bapake…

L: ojo kuwatir cah..ayu
Aku pasti disampingmu…

P: yen wong tuwoku
Ora maringke terus kepiye

L: yen wong tuwamu ra….setuju
Kowe tak gowo mlayu…
Kowe tak gowo mlayu…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Utami DF Feat Sodiq – Telat 7 Minggu

Temukan Mp3 Utami Df Ft Sodiq – TELAT 7 MINGGU