Lirik Lagu SOMBAT SAMBAT Ft MAYRATRI – ORA JODO

By | September 9, 2021
SOMBAT SAMBAT Ft MAYRATRI - ORA JODO

Ono cerito
Yen sliramu duwe roso
Nanging ngopo ra tok ungkapno

Wayah mbiyen
Tekoku mung tok sepelekke
Gematiku ra ono walese

Mas aku pancen duwe roso
Ngapuranen aku yen ra crito
Mugo koe ikhlas nompo opo anane
Mergo aku wes ono seng nduwe

Reff:
Jujur atiku nggo koe sing wingi
Nanging bedo ro sak iki
Aku ono sing duwe
Kowe kudu iso ngikhlaske

Pancen iki salahku udu salahmu
Aku ora wani kondo marang sliramu
Roso tresnaku sing wingi
Mugo iso lekas layu

Sadari tresno ra kudu nduweni
Aku lan koe raiso dadi siji

Mas aku pancen duwe roso
Ngapuranen aku yen ra crito
Mugo koe ikhlas nompo opo anane
Mergo aku wes ono seng nduwe

Reff:
Jujur atiku nggo koe sing wingi
Nanging bedo ro sak iki
Aku ono sing duwe
Kowe kudu iso ngikhlaske

Pancen iki salahku udu salahmu
Aku ora wani kondo marang sliramu
Roso tresnaku sing wingi
Mugo iso lekas layu

Jujur atiku nggo koe sing wingi
Nanging bedo ro sak iki
Aku ono sing duwe
Kowe kudu iso ngikhlaske

Pancen iki salahku udu salahmu
Aku ora wani kondo marang sliramu
Roso tresnaku sing wingi
Mugo iso lekas layu

Sadari tresno ra kudu nduweni
Aku lan koe raiso dadi siji
Aku lan koe raiso dadi siji..

Lirik Lagu Yang Terkait:
SOMBAT SAMBAT Ft MAYRATRI – ORA JODO

Temukan Mp3 SOMBAT SAMBAT Ft MAYRATRI – ORA JODO