Lirik Lagu SODIQ & UTAMI – SELAK PINGIN

By | March 9, 2022
SODIQ & UTAMI - SELAK PINGIN

Pingin ku ora ketulung
Rasane koyo di pentung
Marang sliramu cah ayu
Opo to ora rumongso
Aku wis kepingin ndang tuurutono
Ojo ngalih ojo semoyo

Aduh mas sing bagus dewe
Sing bagus aku sing nduwe
Aku wis dadi karepe
Sak jane aku yo pingin
Rasane panas ning kuping
Rasane panas ning kuping

Aku gak tahan dek ngempet
Mumetku ben ilang
Aku gak betah
Rasane abot ning sirah

Gek ndang mapan
Aku yo wes siap tandang kang mas
Ojo sambat kwatir yen ora kuat…

Aduh dek..gek ndang cekelen dek
Wis kroso kenceng
Aku gak tahan rasane sampek nang weteng

Gek ndang mapan
Iki lo wes tak cepaki ramuan
Tak jamoni tak pijeti
Ben ndang mari….

Pinginku ora ketulung
Rasane koyo dipentung
Marang sliramu cah ayu
Opo to ora rumongso
Aku wis kepingin ndang tuurutono
Ojo ngalih ojo semoyo

Aduh mas sing bagus dewe
Sing bagus aku sing nduwe
Aku wis dadi karepe
Sak jane aku yo pingin
Rasane panas ning kuping
Rasane panas ning kuping

Aku gak tahan dek ngempet
Mumetku ben ilang
Aku gak betah
Rasane abot ning sirah

Gek ndang mapan
Aku yo wes siap tandang kang mas
Ojo sambat kwatir yen ora kuat…

Gek ndang cekelen dek
Wis kroso kenceng
Aku gak tahan rasane sampek nang weteng

Gek ndang mapan
Iki lo wes tak cepaki ramuan
Tak jamoni tak pijeti
Ben ndang mari….

Aduh dek..gek ndang cekelen dek
Wis kroso kenceng
Aku gak tahan rasane sampek nang weteng

Gek ndang mapan
Iki lo wes tak cepaki ramuan
Tak jamoni tak pijeti
Ben ndang mari…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Utami DF Feat Sodiq – Selak Pingin

Temukan Mp3 SODIQ & UTAMI – SELAK PINGIN