Lirik Lagu Shinta Arsinta – Boyo Garangan

By | Agustus 27, 2022

Shinta Arsinta - Boyo Garangan

Ngombe congyang ambek konco
Dudu mabok-mabok’an
Nanging aku rep nglalekke
Dirimu yang ku sayang

Kowe mergone kok pancen pabu
Gawe awakku dadi nesu
Jarene kowe bakal setia
Nyatane kowe main gila

Aku wes ra percoyo karo kowe
Minggato seko uripku

Reff:
Cidro muncul kowe dolanan ati
Senadjan kowe mbok tutup-tutupi
Cidro ati angel mbok tomboi
Aku mundur cekap ngantos mriki

Kulo sadar kowe boyo garangan

Ngombe congyang ambek konco
Dudu mabok-mabok’an
Nanging aku rep nglalekke
Dirimu yang ku sayang

Kowe mergone kok pancen pabu
Gawe awakku dadi nesu
Jarene kowe bakal setia
Nyatane kowe main gila

Aku wes ra percoyo karo kowe
Minggato seko uripku

Reff:
Cidro muncul kowe dolanan ati
Senadjan kowe mbok tutup-tutupi
Cidro ati angel mbok tomboi
Aku mundur cekap ngantos mriki

Kulo sadar kowe boyo garangan..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Shinta Arsinta – Boyo Garangan

Temukan Mp3 Shinta Arsinta – Boyo Garangan