Lirik Lagu SAKA PRAJA – MAJU TERUS

By | August 9, 2021
SAKA PRAJA - MAJU TERUS

Tak kuat kuatke
Nandang kahanan koyo mangkene
Susah seneng tak tanggunge dewe

Dalan sing tak lewati
Saiki wis kroso sepi
Ora ono kowe sing ngancani

Lungamu ninggal tatu
Nembus jroning atiku
Nanging kepiye maneh
Ati kudu semeleh

Reff:
Aku seh betah berjuang
Kuat ngadepi pacoban
Uripku ngetutke arus
Akeh sitik susah seneng
Kudu maju terus

Tak kuat kuatke
Nandang kahanan koyo ngene
Susah seneng tak tanggunge dewe

Dalan sing tak lewati
Saiki wis kroso sepi
Ora ono kowe sing ngancani

Lungamu ninggal tatu
Nembus jroning atiku
Nanging kepiye maneh
Ati kudu semeleh

Reff:
Aku seh betah berjuang
Kuat ngadepi pacoban
Uripku ngetutke arus
Akeh sitik susah seneng
Kudu maju terus

Aku seh betah berjuang
Kuat ngadepi pacoban
Uripku ngetutke arus
Akeh sitik susah seneng
Kudu maju terus..

Lirik Lagu Yang Terkait:
SAKA PRAJA – MAJU TERUS

Temukan Mp3 SAKA PRAJA – MAJU TERUS