Lirik Lagu Safitri – Loro Tresno

By | March 16, 2022
Safitri - Loro Tresno

Sumilir angin wengi iki
Nambahi peteng roso ati
Yen kelingan esemu wong manis
Atiku koyo di iris

Ning opo kowe telat teko
Ning opo kowe ora kondho
Mbiyen-mbiyen sopo sing marai
Nganti tuwuh tresno iki
Sopo sing nyirami
Banyu kali miline ono segoro
Ati iki rasane keloro-loro
Umpamane ndisik kowe gelem crito
Tresnamu ono sing nduweni
Sak tenane ora lilo
Sak tenane sayang
Sak tenane aku gelo
Medhotake roso tresno

Senajan ndisik wong liyo
Sing nduweni roso tresno
Senajan ndisik wong liyo
Nanging aku tetep loro
Opo aku sing kleru
Opo kowe sing kleru
Opo kabeh uwis nasibku

Ning opo kowe telat teko
Ning opo kowe ora kondho
Mbiyen-mbiyen sopo sing marai
Nganti tuwuh tresno iki
Sopo sing nyirami
Banyu kali miline ono segoro
Ati iki rasane keloro-loro
Umpamane ndisik kowe gelem crito
Tresnamu ono sing nduweni
Sak tenane ora lilo
Sak tenane sayang
Sak tenane aku gelo
Medhotake roso tresno

Senajan ndisik wong liyo
Sing nduweni roso tresno
Senajan ndisik wong liyo
Nanging aku tetep loro
Opo aku sing kleru
Opo kowe sing kleru
Opo kabeh uwis nasibku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Safitri – Lorro Tresno

Temukan Mp3 Safitri – Loro Tresno