Lirik Lagu Rossa Angelina – AKIBAT SELINGKUH

By | March 1, 2022
Rossa Angelina - AKIBAT SELINGKUH

Bayangane enak,,,
Dilakoni blenak, wong selingkuhan
Pegel ngatur jadwale,,,
Pegel luruh alesan, yen ketemuan

Bayangane seneng,,,
Dilakoni puyeng, wong selingkuhan
Uripe ora tenang,,,
Kaya wong sugih utang, akeh janjian

Bayangane enak…

Reff

Semono susae,,,
Akeh wong ngelakoni
Wis akeh contoe,,,
Rusak rumahtanggane

Rumah tangga bubar,,
Dunyane wis lebar,,
Selingkuhan minggat
Rabine njaluk pegat

Mulane aja pernah selingkuh
Supaya rumahtangga tetep utuh

Bayangane seneng,,,
Dilakoni puyeng, wong selingkuhan
Uripe ora tenang,,,
Kaya wong sugih utang, akeh janjian

Bayangane enak…

Reff

Semono susae
Akeh wong ngelakoni
Wis akeh contoe
Rusak rumahtanggane

Rumah tangga bubar
Dunyane wis lebar
Selingkuhan minggat
Rabine njaluk pegat

Mulane aja pernah selingkuh
Supaya rumahtangga tetep utuh

Bayangane enak
Dilakoni blenak, wong selingkuhan
Pegel ngatur jadwale
Pegel luruh alesan, yen ketemuan

Bayangane seneng,,,,
Dilakoni puyeng, wong selingkuhan
Uripe ora tenang,,,
Kaya wong sugih utang, akeh janjian

Bayangane enak..

Lirik Lagu Yang Terkait:
AKIBAT SELINGKUH – ROSSA ANGELINA

Temukan Mp3 Rossa Angelina – AKIBAT SELINGKUH