Lirik Lagu Rita Tila – SABEULAH PANON

By | April 20, 2022
Rita Tila - SABEULAH PANON

Lah…
Naha salira kebat ngantunkeun
Dak dumedak, nya piasih aya.. naon..
Na teu emut disampelan pasir eta
Hari..ta..
Caricangkas simeut meumeut
Ninggal urang nu sidengdang
Na.. mega katresna..

Duh..
Naon lepat abdi ka salira
Kirang kumaha
Waktos gulang gaper tresna
Sawengi.. eta..
Naha sabeulah panon bet lepat sangki..
Tega nyangki.. salin jinis
Mindah rasa…

Ninggal kapinis meulah langit
Miris.. nyeuseuit..
Rido teu rido, pondok jodo
Deudeuh.. kembang lakonan

Sok sanaos beurat da memang tos gurat
Hate.. mah tetep kabengbat
Sumirat diangkat,ninggal urang papegat
Lah.. lah..

reff:
Duh..
Naon lepat abdi ka salira
Kirang kumaha
Waktos gulang gaper tresna
Sawengi.. eta..
Naha sabeulah panon bet lepat sangki..
Tega nyangki.. salin jinis
Mindah rasa…

Ninggal kapinis meulah langit
Miris.. nyeuseuit..
Rido teu rido, pondok jodo
Deudeuh.. kembang lakonan

Sok sanaos beurat da memang tos gurat
Hate.. mah tetep kabengbat
Sumirat diangkat,ninggal urang papegat
Lah.. lah..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Rita Tila – Sabeulah Panon

Temukan Mp3 Rita Tila – SABEULAH PANON