Lirik Lagu Riska Octavia – NDASKU MUMET NDASMU PIYE

By | May 12, 2022
Riska Octavia - NDASKU MUMET NDASMU PIYE

Yen tak pikir-pikir
Tak terus-teruske
Ra ono gunane ra ono untunge
Tiwas sirah mumet, pikiran sumpek
Mending nyanyi wae
Nentremke pikirane

Pethuk konco omong ngene
Pethuk tonggo omong ngunu
Aku bingung piye solusine
Masalah ra ono entekke
Sak bendino tumpuk undung koyo boto

Sego liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet di nggo nyete
Bathuk ku anget bathuk mu piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso setres
Ono tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk konco omong ngene
Pethuk tonggo omong ngunu
Aku bingung piye solusine
Masalah ra ono entekke
Sak bendino tumpuk undung koyo boto

Sego liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet di nggo nyete
Bathuk ku anget bathuk mu piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen di pikir iso setres
Ono tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Sego liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet di nggo nyete
Bathuk ku anget bathuk mu piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen di pikir iso setres
Ono tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndas mu piye
Ndasku mumet ndasmu piye…

Lirik Lagu Yang Terkait:
HAPPY ASMARA – NDASKU MUMET NDASMU PIYE Remix Version, NDASKU MUMET NDASMU PIYE – HAPPY ASMARA, Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Riska Octavia, LSISTA – Ndasku Mumet Ndasmu Piye

Temukan Mp3 Riska Octavia – NDASKU MUMET NDASMU PIYE