Lirik Lagu Rina Amelia – Bojo Lali Omah

By | January 6, 2020
Lirik Lagu Rina Amelia - Bojo Lali Omah

Opo kowe wis lali
Karo omahmu dewe..
Lungo setaun ora bali
Gawe bingungku awan bengi..

Opo wis pancen lali
Pamit sedelo jebule suwi..
Jane kecanthol cewek endi
Seprene ngilang ra ngabari..

Lali omah opo wis pancen lali omah
Yo mbok eling
Gawe bingunge wong sak omah

Aku bingung lan pasrah nduwe bojo
Lali omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah yo monggo wae
Ora usah lali karo omah..

Opo kowe wis lali
Karo omahmu dewe..
Lungo setaun ora bali
Gawe bingungku awan bengi..

Lali omah opo wis pancen lali omah
Yo mbok eling
Gawe bingunge wong sak omah

Aku bingung lan pasrah nduwe bojo
Lali karo omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah yo monggo wae
Ora usah lali karo omah..

Lali omah opo wis pancen lali omah
Yo mbok eling
Gawe bingunge wong sak omah

Aku bingung lan pasrah nduwe bojo
Lali omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah yo monggo wae
Ora usah lali karo omah..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Rina Amelia – Bojo Lali Omah – Lagista

Temukan Mp3 Rina Amelia – Bojo Lali Omah