Lirik Lagu Reni Ananta – Kretek Ngunengan

By | Juli 26, 2022

Reni Ananta - Kretek Ngunengan

Mbiyen… naliko arep lungo
Kekeh tak rengkuh ono dodo
Tangis tak aras kebak roso
Kowe… kondo yen bakal setio

Ing sabrang lor kreteg ngunengan
Abot rasane wong pepisahan

Kocap lagi setahun kerjo
Aku ketemu konco deso
Kondo.. ojo banget nelongso
Jare.. kowe wes keno gudo

Aku menyat banjur bali menyang ndeso
Kaget ati semu ora percoyo
Tekan ngomah ulem wes ono mejo
Sesuk esuk sliramu polo kromo

O..oouuh rani…
Jebul kowe ngapusi ….
Oh.. atiku loro ginowo mati

O…ooh rani jebul kowe mblenjani
Oh… atiku loro ginowo mati…

Mbiyen… naliko arep lungo
Kekeh tak rengkuh ono dodo
Tangis tak aras kebak roso
Kowe… kondo yen bakal setio

Ing sabrang lor kreteg ngunengan
Abot rasane wong pepisahan

Kocap lagi setahun kerjo
Aku ketemu konco deso
Kondo.. ojo banget nelongso
Jare.. kowe wes keno gudo

Aku menyat banjur bali menyang ndeso
Kaget ati semu ora percoyo
Tekan ngomah ulem wes ono mejo
Sesuk esuk sliramu polo kromo

O..oouuh rani…
Jebul kowe ngapusi ….
Oh.. atiku loro ginowo mati

O…ooh rani jebul kowe mblenjani
Oh… atiku loro ginowo mati…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Reni Ananta – Kretek Ngunengan

Temukan Mp3 Reni Ananta – Kretek Ngunengan