Lirik Lagu Rena – LAYANG SWORO

By | January 17, 2020
Lirik Lagu Rena - LAYANG SWORO

Layangmu, lewat sms hp-mu
Raiso ngobati kangenku
Sworomu, lewat telepon
gratisan
Raiso ngalai yen sesandhingan
Janjimu semono tresnamu gede
Nyatane saiki kok tinggalake

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen marang sliramu,
yayi
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku nyandhing sliramu,
yayi

Layangmu, lewat sms hp-mu
Raiso ngobati kangenku
Sworomu, lewat telepon
gratisan
Raiso ngalai yen sesandhingan
Janjimu semono tresnamu gede
Nyatane saiki kok tinggalake

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen marang sliramu,
yayi
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku nyandhing sliramu,
yayi..

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen marang sliramu,
yayi
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku nyandhing sliramu,
yayi..

Layang sworomu, mung nambai
kangene atiku…..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Rena – Layang Sworo

Temukan Mp3 Rena – LAYANG SWORO