Lirik Lagu Pendhoza – Ulat Peteng

By | Januari 3, 2023

Pendhoza - Ulat Peteng

Ayo ngguyu sing sumringah
Ojo nggawe atimu susah
Jelasno po karepmu ojo mecucu

Ora tau iso ngguyu,
Opo meneh mesem ro aku
Ulat peteng saben ndino
Kui seng tak tompo

Saben dolan karo kowe,
Sebelmu rupo mbesengut
Opo due masalah neng ngomah
Tak takoni ra dijawab
Diguyoni malah nesu
Opo pancen aku gawe masalah

Ojo ngoco rupamu neng banyu buthek
Ben rumongso sliramu mung gawe bunek

Ayo ngguyu sing sumringah
Ojo nggawe atimu susah
Jelasno po karepmu ojo mecucu

Ora tau iso ngguyu,
Opo meneh mesem ro aku
Ulat peteng saben ndino
Kui seng tak tompo

Duwe hobby mbingungke aku
Gawe aku serba birung
Opo aku due salah omongo ora masalah
Nek kui mung mergo luwe
Ayo kowe tak jajake
Arep jaluk opo wae yowes kudu tak tukoke

Laalaalaa…laalaalaa..laalaalaa…

Saiki piye karepe, tak manut kowe dalane
Supoyo iso bareng-bareng saklawase
Yen kowe ngene
Aku yo melu ngene
Yen kowe ngono
Aku yo melu ngono
Sek penting tentrem adem ayem uripe

Ayo ngguyu sing sumringah
Ojo nggawe atimu susah
Jelasno po karepmu ojo mecucu

Ora tau iso ngguyu,
Opo meneh mesem ro aku
Ulat peteng saben ndino
Kui seng tak tompo

Ayo ngguyu sing sumringah
Ojo nggawe atimu susah
Jelasno po karepmu ojo mecucu

Ora tau iso ngguyu,
Opo meneh mesem ro aku
Ulat peteng saben ndino
Kui seng tak tompo

Lirik Lagu Yang Terkait:
Pendhoza – Ulat Peteng

Temukan Mp3 Pendhoza – Ulat Peteng