Lirik Lagu Pakdhe Baz – Kiji Kiji Kiro

By | August 2, 2021
Pakdhe Baz - Kiji Kiji Kiro

Ji ki ji ki ji ki ro
Ro ki ro ki ro ki lu
Ji ki ji ki ji ki ro
Ro ki ro ki ro ki lu

Lagu iki lagu kanggo awakmu
Sing sabar nunggu ngenteni baliku
Dongakno aku lancar rejekiku
Ben iso gawe bahagia uripmu

Ji ki ji ki ji ki ro
Ro ki ro ki ro ki lu
Ji ki ji ki ji ki ro
Ro ki ro ki ro ki lu

Reff:
Siji loro telu
Tresnoku mung kanggo awakmu
Papat limo enem
Neng sandingmu aku ayem

Pitu wolu songo
Neng ati raono wong liyo
Sing terakhir sepuluh
Bebarengan nganti sepuh

Lagu iki lagu kanggo awakmu
Sing sabar nunggu ngenteni baliku
Dongakno aku lancar rejekiku
Ben iso gawe bahagia uripmu

Reff:
Siji loro telu
Tresnoku mung kanggo awakmu
Papat limo enem
Neng sandingmu aku ayem

Pitu wolu songo
Neng ati raono wong liyo
Sing terakhir sepuluh
Bebarengan nganti sepuh

(siji loro telu)
(tresnoku mung kanggo awakmu..)
(papat limo enem)
(neng sandingmu aku ayem..)

Pitu wolu songo
Neng ati raono wong liyo
Sing terakhir sepuluh
Bebarengan nganti sepuh

Ji ki ji ki ji ki ro
Ro ki ro ki ro ki lu
Ji ki ji ki ji ki ro
Ro ki ro ki ro ki lu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Kiji Kiji Kiro – Pakdhe Baz

Temukan Mp3 Pakdhe Baz – Kiji Kiji Kiro