Lirik Lagu OMWAWES – BUBRAH

By | September 5, 2021
OMWAWES - BUBRAH

Aku wes kroso
Tresno iki mung di sio-sio
Kowe ora keroso loro
Aku neng kene mbok ting..galno
Ho o o

Aku tok larani
Rasane ati tertusuk duri
Kenangan sing wes dilakoni
Ra iso ilang mbekas neng ati
Ho o oo

Janjimu u uu
Sing tok ucapke neng aku
Wes ilang katut miline
Eluhku

Reff:
Angel tak jelaske
Roso tresno ku nggo kowe
Sing tak pikir ojo nganti
Bubrah sak kabehe
Meski ono dalan liyo
Arepo aku sing loro
Senadyan ora iso nyanding
Aku lilo

Janjimu u uu
Sing tok ucapke neng aku
Wes ilang katut miline
Eluhku

Reff:
Angel tak jelaske
Roso tresno ku nggo kowe
Sing tak pikir ojo nganti
Bubrah sak kabehe
Meski ono dalan liyo
Arepo aku sing loro
Senadyan ora iso nyanding
Aku lilo

Angel tak jelaske
Roso tresno ku nggo kowe
Sing tak pikir ojo nganti
Bubrah sak kabehe
Meski ono dalan liyo
Arepo aku sing loro
Senadyan ora iso nyanding
Aku lilo

Lirik Lagu Yang Terkait:
OMWAWES – BUBRAH

Temukan Mp3 OMWAWES – BUBRAH