Lirik Lagu Nurhana – Keno Godho

By | March 17, 2022
Nurhana - Keno Godho

Nalikane dek jaman semono
Tresnamu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora nate cidro

Mulo aku tansah animbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Amung ndiko pepujanku

Sliramu pamit tugas ngayahi
Mrih rahayu ne sesami
Nggonku muji kariyo basuki
Suk kapan anggonmu bali

Peteng ndedet rasaning atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane sing kondur mung layangmu
Ora ngiyo keno godho

Nalikane dek jaman semono
Tresnamu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora nate cidro

Mulo aku tansah animbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Amung ndiko pepujanku

Sliramu pamit tugas ngayahi
Mrih rahayu ne sessami
Nggonku muji kariyo basuki
Suk kapan anggonmu bali

Peteng ndedet rasaning atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane sing kondur mung layangmu
Ora ngiyo keno godho

Lirik Lagu Yang Terkait:
Keno Godho – Nurhana

Temukan Mp3 Nurhana – Keno Godho