Lirik Lagu NOVA MARDIANA – PIKIR PIKIR

By | June 22, 2022
NOVA MARDIANA - PIKIR PIKIR

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Nyak tangtu beuki kapikir
Lamun dirasa – rasa
Habeun dirasa – rasa
Nyak tangtu beuki karasa
Jalma nu dipikahayang
Geuning ges boga pasangan
Berang peting hati kuring acak – acakan
Jalma nu dipikahayang
Geuning ges boga pasangan
Berang peting hati kuring acak – acakan

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Nyak tangtu beuki kapikir
Lamun dirasa – rasa
Habeun dirasa – rasa
Nyak tangtu beuki karasa
Ngageudur rasa cintana
Ngageudur rasa sonona
Nu lewih ngageudur deui rasa timburuna
Ngageudur rasa cintana
Ngageudur rasa sonona
Nu lewih ngageudur deui rasa timburuna

Rek dikumaha
Teu bisa kukumaha
Rek dikumaha
Ges kieu nyatana …

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Ah moal dipikir – pikir
Lamun dirasa – rasa
Habeun dirasa – rasa
Ah moal dirasa – rasa

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Nyak tangtu beuki kapikir
Lamun dirasa – rasa
Habeun dirasa – rasa
Nyak tangtu beuki karasa
Jalma nu dipikahayang
Geuning ges boga pasangan
Berang peting hati kuring acak – acakan
Jalma nu dipikahayang
Geuning ges boga pasangan
Berang peting hati kuring acak – acakan

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Nyak tangtu beuki kapikir
Lamun dirasa – rasa
Habeun dirasa – rasa
Nyak tangtu beuki karasa
Ngageudur rasa cintana
Ngageudur rasa sonona
Nu lewih ngageudur deui rasa timburuna
Ngageudur rasa cintana
Ngageudur rasa sonona
Nu lewih ngageudur deui rasa timburuna

Rek dikumaha
Teu bisa kukumaha
Rek dikumaha
Ges kieu nyatana …

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Ah moal dipikir – pikir
Lamun dirasa – rasa
Habeun dirasa – rasa
Ah moal dirasa – rasa

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Ah moal dipikir – pikir
Lamun dirasa – rasa
Habeun dirasa – rasa
Ah moal dirasa – rasa

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Ah moal dipikir – pikir
Lamun dirasa – rasa
Habeun dirasa – rasa
Ah moal dirasa – rasa

Lamun dipikir – pikir
Habeun dipikir – pikir
Ah moal dipikir – pikir

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nova Mardiana – Pikir Pikir

Temukan Mp3 NOVA MARDIANA – PIKIR PIKIR