Lirik Lagu Northsle Ft Agiff – Tresno Liyane

By | August 14, 2021
Northsle Ft Agiff - Tresno Liyane

Kowe sing tak tresnani
Tapi malah tegane nglarani
Kowe sing selalu tak perjuangke
Tapi malah disepeleke

Nggo ngopo bebarengan
Yen pancen kowe ra sayang
Nggo ngopo kowe teko
Yen ujunge mung nggawe loro

Senajan tresnamu
Iseh kanggo wong liyo
Mung iso ngempet lerem njero dodo

Reff:
Yen pancen kowe arep
Nyanding tresno liyane
Aku ikhlas lahir batine
Mugo gusti maringi restune
Kowe nyanding tresno liyane

Pangapurane kangmas
Yen wis nglarani atimu
Jujur aku durung iso
Nompo slirahmu
Pancen iki takdire
Aku raiso ro kowe
Tekan semene critoku ro kowe

Reff:
Yen pancen kowe arep
Nyanding tresno liyane
Aku ikhlas lahir batine
Mugo gusti maringi restune
Kowe nyanding tresno liyane

Ikhlasno aku
Durung iso nyanding slirahmu
Pangarepku kowe oleh penggantiku
Sing luweh sayang
Sing luweh tenanan
Aku sadar diri raiso dadi siji

Kowe nyanding tresno liyane
Kowe nyanding tresno liyane..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Tresno Liyane – Northsle Ft Agiff

Temukan Mp3 Northsle Ft Agiff – Tresno Liyane