Lirik Lagu Nella Kharisma – Sukete Tonggo

By | December 5, 2021
Nella Kharisma - Sukete Tonggo

Apuo riko ..te’go…
Mungkiri indah janji janji..
Jare isun hang riko demen..
Tapi wong lio hang di angen..

Loro rasane ati
Isun sing tau di regani
Sembarange wis sun elungno
Mageh nglirik sukete tonggo

Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen di santeni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun jeburi

Piring beling ojo di banting
Kurepno nong nduwur pelonco
Hang di sanding sing welas maning
Sabendino keronto ronto

Apuo riko.. te’go…
Mungkiri indah janji janji..
Jare isun hang riko demen..
Tapi wong lio hang di angen…

Loro rasane ati
Isun sing tau di regani
Sembarange wis sun elongno
Mageh nglirik sukete tonggo

Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen di santeni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun jeburi

Piring beling ojo di banting
Kurepno nong nduwur pelonco
Hang di sanding sing welas maning
Sabendino keronto ronto

Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen di santeni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun jeburi

Piring beling ojo di banting
Kurepno nong nduwur pelonco
Hang di sanding sing welas maning
Sabendino keronto ronto…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – Sukete Tonggo

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Sukete Tonggo