Lirik Lagu Nella kharisma – SUKET TEKI

By | January 12, 2020
Lirik Lagu Nella kharisma - SUKET TEKI

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati

Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge seng betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul
tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Lirik Lagu Yang Terkait:
SUKET TEKI – LADDY WIJAYA, SUKET TEKI – NELLA KHARISMA SERA, Nella Kharisma – Suket Teki – The Rosta

Temukan Mp3 Nella kharisma – SUKET TEKI