Lirik Lagu Nella Kharisma – Stel Kendo

By | December 13, 2019
Lirik Lagu Nella Kharisma - Stel Kendo

Pengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo
Kerjo
Pengen akeh duite
Magrong magrong omahe
Pengen penak uripe
Mbut gawe
Alasane nomer siji kui ekonomi
Pengen sugih bondho lan dadi priyayi
Mulo makaryo uripe ditoto
Rasah podo ngersulo rugi tenogo
Alasane nomer loro harga diri
Kakehan ita itu nuruti gengsi
Pengen ra kerjo urip koyo rojo
La kowe malah ngempong, tambah ra cetho
Wes wes uwes ora usah alesan
Ora usah bimbang, intine teko tenan
Pengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo
Kerjo
Pengen akeh duite
Magrong magrong omahe
Pengen penak uripe
Mbut gawe
Syalalalala
Abot sanggane
Kuat dilakoni yen ra kuat tinggal ngopi
Tubruk syahdu
Syalalalalala
Ben dino mung sambat wae, uwes to le
Rasah dinggo panik, ndak dikiro kurang piknik
Lemeske pikire wanek-wanekke
Utangke tanggane
Stel kendo ojo stel kenceng
Lemeske wae ojo sepaneng
Disambi ngopi golek inspirasi
Rasah kakehan atraksi
Stel kendo ojo stel kenceng
Lemeske wae ojo sepaneng
Disambi ngopi golek inspirasi
Rasah kakehan atraksi
Pengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo
Kerjo
Pengen akeh duite
Magrong magrong omahe
Pengen penak uripe
Mbut gawe
Pengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo
Kerjo
Pengen akeh duite
Magrong magrong omahe
Pengen penak uripe
Mbut gawe

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – STEL KENDO One Vaganza, Nella Kharisma – Stel Kendo

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Stel Kendo