Lirik Lagu NELLA KHARISMA – SALAH TOMPO

By | January 6, 2020
Lirik Lagu NELLA KHARISMA - SALAH TOMPO

Mas aku arep takon kowe
Opo bener kui kabar sing tak tompo

Kabar opo dik sing mbok tompo
ojo nggawe atiku gelo…

Aku krungu kowe kecantol wanito liyo
Kok tego nggawe atiku loro

Aduh dik ojo gampang percoyo
Yen tanpo bukti ning ngarepe moto

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh

Mas aku arep takon kowe
Opo bener kui kabar sing tak tompo

Kabar opo dik sing mbok tompo
ojo nggawe atiku gelo…

Aku krungu kowe kecantol wanito liyo
Kok tego nggawe atiku loro

Aduh dik ojo gampang percoyo
Yen tanpo bukti ning ngarepe moto

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh

Lirik Lagu Yang Terkait:
SALAH TOMPO – NELLA KHARISMA, Salah Tompo-Tasya Rosmala Feat Gerry Mahesa-Duet Mesra New Pallapa, Salah Tompo Nella Kharisma The Rosta, Nella Kharisma Ft Mahesa – Salah Tompo, Vita Alvia Ft Mahesa – Salah Tompo

Temukan Mp3 NELLA KHARISMA – SALAH TOMPO