Lirik Lagu Nella Kharisma – Prapatan Boyolali

By | September 7, 2021
Nella Kharisma - Prapatan Boyolali

Neng kene mbiyen dewe ketemu
Neng prapatan boyolali
Tresno mulai numbuh bersemi
Rosoku rosomu
Perlahan lahan mulai menyatu

Senadyan dewe nembe kenalan
Nanging ati podo podo sayang
Nanging kahanan ora mendukung
Mergo urep adohan
Dalani hubungan ldr’an

Emboh opo seng gawe awakmu
Moro moro kok ilang kabarmu

Reff:
Neng prapatan boyolali
Ninggalne kenangan neng njero ati
Senajan mong sedelok wae
Nanging terlalu indah di lalekne

Sampek besok bakal kelingan
Pas seneng senenge gandengan tangan
Nanging sak iki kowe ngilang
Tinggallah aku dengan kenangan

Senadyan dewe nembe kenalan
Nanging ati podo podo sayang
Nanging kahanan ora mendukung
Mergo urep adohan
Dalani hubungan ldr’an

Reff:
Neng prapatan boyolali
Ninggalne kenangan neng njero ati
Senajan mong sedelok wae
Nanging terlalu indah di lalekne

Sampek besok bakal kelingan
Pas seneng senenge gandengan tangan
Nanging sak iki kowe ngilang
Tinggallah aku dengan kenangan

Emboh opo seng gawe awakmu
Moro moro kok ilang kabarmu

Reff:
Neng prapatan boyolali
Ninggalne kenangan neng njero ati
Senajan mong sedelok wae
Nanging terlalu indah di lalekne

Sampek besok bakal kelingan
Pas seneng senenge gandengan tangan
Nanging sak iki kowe ngilang
Tinggallah aku dengan kenangan

Nanging sak iki kowe ngilang
Tinggallah aku dengan kenangan..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – Prapatan Boyolali

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Prapatan Boyolali