Lirik Lagu Nella Kharisma – PANANDANG

By | January 5, 2020
Lirik Lagu Nella Kharisma - PANANDANG

Sopo seng gelem nglakonii lelakon
Kang tak sandang rino klawan wengii
Babar pisan aku ora ngerti batinmu
Ra ngrahitoo.. jebol nyimpen wadiii..

Ojo kurang.. ing pamengku.. yen ono
Tumindaku.. sarwo kurang dugoo..
Kabeh mau.. bareng wes kebacut mulane
Wekasane aku trimo maanutt..

Mung tujune, pituturku marang kowe
Wes tak anggep, bakul jamu..
Pinggir dalan gede…
Bebasane.. koyo betet sewu..
Ocehane.. ra di gatek’akee..

Aku ra ba..kal nggodeli.. sliramu
Tumindak kang.. dudu sak lumrahee..
Kabeh mau.. aku ngrumangsanii
Ra biso.., nyukupi ke~butuhanmuu..

Sopo seng ge..lem nglakonii.. lelakon
Kang tak sandang.. rino klawan wengii..
Babar pisann.. aku ora ngerti.. batinmu
Ra ngrahitoo.. jebol nyimpen wadiii..

Ojo kurang.. ing pamengku.. yen ono
Tumindaku.. sarwo kurang dugoo..
Kabeh mau.. bareng wes kebacut mulane
Wekasane aku trimo maanutt..

Mung tujune, pituturku marang kowe
Wes tak anggep, bakul jamu..
Pinggir dalan gede…
Bebasane.. koyo betet sewu..
Ocehane.. ra di gatek’akee..

Aku ra ba..kal nggodeli.. sliramu
Tumindak kang.. dudu sak lumrahee..
Kabeh mau.. aku ngrumangsanii
Ra biso.., nyukupi ke~butuhanmuu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Intan Chacha – Panandang, Nella Kharisma – Panandang

Temukan Mp3 Nella Kharisma – PANANDANG