Lirik Lagu Nella Kharisma – Ombak Segoro

By | December 8, 2021
Nella Kharisma - Ombak Segoro

Cobo rungokno..
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku iseh ngenteni

Ombak segoro…
Kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati-pati

Andaikan sayangku saiki
Isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku
Sedih ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
Moto iki angel di eremake
Mung lam-lamat
Esem lan manismu
Kapan ku bertemu
Sak kedip ing moto
Wis marem atiku..

Cobo rungokno
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku iseh ngenteni

Ombak segoro
Kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati-pati

Andaikan sayangku saiki
Isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku
Sedih ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
Moto iki angel di eremake
Mung lam-lamen
Esem lan manismu
Kapan ku bertemu
Sak kedip ing moto
Wis marem atiku

Andaikan sayangku saiki
Isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku
Sedih ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
Moto iki angel di eremake
Mung lam-lamen
Esem lan manismu
Kapan ku bertemu
Sak kedip ing moto
Wis marem atiku…

Lirik Lagu Yang Terkait:
NELLA KHARISMA – Ombak Segoro

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Ombak Segoro