Lirik Lagu Nella Kharisma – NINGGAL JANJI

By | January 11, 2020
Lirik Lagu Nella Kharisma - NINGGAL JANJI

Dulu, begitu indah
Saat, kau bersamaku
Dulu, begitu mesra
Saat, kau di sampingku

Namun semua itu
Pupus, hilang
Dan tak tersisa lagi
Janji yang kau ucap, dulu itu
Tinggalah kenangan…

Aku mbiyen wes tau dadi bojomu
Nanging opo, kowe ninggalke awakku
Opo pancen, tresnamu ra cukup siji
Koe lungo, tego ninggalke
Sumpah lan janji…

Jarene ra mblenjani
Jebul nyatane endi
Lungo ra bali-bali
Malah ninggalke janji
Opo wes ra kelingan
Karo awakku iki
Sing mbiyen tok tresnani
Roso tekane mati

Yen ngono cen pengenmu
Ngomong o terus terang
Rausah gawe coro
Medotke sesambungan
Nek wes cukup semene
Anggonmu le bebrayan
Kabeh tak pupus wae
Timbang ngrusak pikiran

Aku mbiyen, wes tau dadi bojomu
Nanging opo, kowe ninggalke awakku
Opo pancen, tresnamu ra cukup siji
Koe lungo, tego ninggalke
Sumpah lan janji…

Yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
Opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
Omonganmu polah tingkahmu
Ratau ngajeni aku
Sak kepenak e dewe
Awakmu gawe loro atiku

Opo iki garis e aku ro kowe pisah
Wes wegah gagas wong lanang
Sing gawe urepku bubrah

Saiki aku kudu move on
Nglalekke alon-alon
Mugo oleh gantine kui bakal kelakon

Aku mbiyen, wes tau dadi bojomu
Nanging opo, kowe ninggalke awakku
Opo pancen, tresnamu ra cukup siji
Koe lungo, tego ninggalke
Sumpah lan janji…

Aku mbiyen, wes tau dadi bojomu
Nanging opo, kowe ninggalke awakku
Opo pancen, tresnamu ra cukup siji
Koe lungo, tego ninggalke
Sumpah lan janji…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – Om Aurora – Ninggal Janji

Temukan Mp3 Nella Kharisma – NINGGAL JANJI